fbpx

Atelierul de Carte

Shop

Mărțișor plantabil 2024

martisor plantabil din hartie manuala cu seminte de mesteacan
martisor plantabil din hartie manuala cu seminte de mesteacan
martisor plantabil din hartie manuala cu seminte

Pădure. Crăișor. Protector.
MĂRȚIȘORUL PLANTABIL
Ofertă en detail și en gros, 2024

🌱 Continuity. Povestea mărțișorului e povestea continuității. Simbol autentic, prezent an de an pentru fiecare, mărțișorul însoțește bucuria primăverii și ne amintește de întoarcerea la natură. De peste 10 ani, noi reciclăm deșeurile de hârtie și le transformăm în daruri vii. Mărțișorul plantabil este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite produse made by Atelierul de Carte.

⛰️ Slow manufacturing. Făcută cu drag, foaie cu foaie, cu materiale naturale, hârtia pentru mărțișoarele plantabile este marca atelieruldecarte.ro. Prin folosirea ei contribui la reducerea deșeurilor și la recuperarea unei practici stăvechi – hârtia manuală.

🌱 Sustainability. Lucrul bine făcut este un atribut major al sustenabilității. Cumpărând mărțișorul susții, prin puterea faptelor, un ritm durabil, pe care fiecare, împreună, îl dorim.

🌳 Eco Friendly. Lucrate handmade din deșeuri reciclate, fără chimicale adăugate, mărțișoarele plantabile sunt o alegere perfectă pentru apropierea de natură. Natura începe de la recunoaștere. Dăruind mărțișorul, îi oferi celuilalt un exemplu de practică pozitivă.

💮 Premium. Produsele realizate integral manual sunt obiecte premium. Experiența îndelungată ne permite să facem obiecte prețioase la preț de fabrică. Fiecare mărțișor este unicat prin așezarea semințelor, textură, nuanță.

🚲 Easy delivery. Îl împachetăm individual în plicuri craft, cu șnur și instrucțiuni de folosire alăturate. Tu nu ai nimic altceva de făcut decât să pui intenția cea bună și să îl dăruiești. Comandând martişoarele plantabile susții o practică sustenabilă și un meșteșug milenar. Plantându-le împreună cu cei apropiați te implici în responsabilizare pentru un viitor mai curat.

🎆 Creativity. Anul acesta am creat pentru tine Mărțișor Pădure, Mărțișor Crăișor și Mărțișor Protector – trei tipuri de mărțișoare plantabile lucrate în condiții specifice pentru ca semințele să se păstreze vii.

💚 Mărțișor PĂDURE este făcut din hârtie nealbită, cu semințe de mesteceni, trifoi, crăițe și semințe de lavandă, distribuite aleator. Este un mărțișor aromatizat pe care poți să-l plantezi în orice fel de sol.

🧡 Mărțișor CRĂIȘOR este lucrat din deșeuri de hârtie albă, cu un aport de 30% fibre virgine, cu semințe de crăițe. Este un mărțișor happy shiny prin strălucirea portocalie a semințelor de crăițe în albul fibrelor vegetale. Bun de pus în grădină sau în ghiveci.

💜 Mărțișor PROTECTOR este din mix de hârtie nealbită, deșeuri de hârtie și fibre virgine, cu semințe de busuioc. Este un produs aromatizat pe care poți să îl ții mereu aproape sau să îl plantezi într-un ghiveci pentru a te bucura de starea de bine pe care ți-o dă parfumul pur al busuiocului.

 

PREȚURI

7 lei pentru 1-30 mărțișoare comandate.
5 lei pentru 31-100 mărțișoare comandate.
4 lei/mărțișor pentru cantități care depășesc 100 de bucăți.
Comenzile en gros se negociază punctual.
Pentru comenzi mai mari de 30 de bucăți vă rugăm să scrieți pe [email protected].

OFERTĂ PREMIUM (numai la comandă)

INSTRUCȚIUNI DE PLANTARE

instructiuni plantare hartie manuala cu mesteacan
hartie manuala cu craite
hartie manuala cu busuioc

FACTURARE ȘI LIVRARE

Factură SRL, neplătitor TVA.
Plata prin transfer, ramburs sau cash.
Livrăm în ordinea comenzilor primite.
Livrare prin curier, inclusă în preț, pentru comenzi mai mari de 200 de lei.
Ridicare de la Muzeul Țăranului Român.
Răzvan 0728 516 800 (telefonie, whatsapp, telegram)
[email protected]
[email protected]

Livrare gratuită pentru comenzile peste 200 RON!

X