fbpx

Atelierul de Carte

Shop

ofertă en detail mărțișor

mărțișor GRĂDINĂ

ofertă en detail mărțișor plantabil GRĂDINĂ

***vezi oferta en gros mărțișor plantabil Pădure

Mărțișorul este despre bucuria de a face parte din întreg, despre certitudinea că există continuitate, despre sărbătorirea Primăverii și a Omului.

În 15 ani au crescut mii de flori din mărțișoarele noastre plantabile. Am început timid cu semințele de trifoi, floarea simbol aducătoare de noroc. Anual am diversificat semințele integrate în hârtia manuală și am îmbunătățit facerea mărțișorului, îmbinând subtilul cu utilul, simbolul cu materia, esteticul cu practicul.

Apa și vegetalul, materiile cu care lucrăm, sunt într-o simbioză perfectă în mărțișorul plantabil. O bucată de hârtie cu semințe pe care ne încăpățânăm să o facem de atâția ani. Pentru că iubim cu aceeași pasiune și încăpățânare primăvara și ne place să o sărbătorim cu adevărat.

În această primăvară ne-am decis cu greu ce semințe să alegem, pentru că odată ce prinzi gustul devii mai selectiv și generos în egală măsură.

Pe lângă trifoi, un prieten bun și vechi, semințele de mesteceni, recent intrate în preferințe, anul acesta folosim: semințe de busuioc, de crăițe și de ardei capia. Respectiv, plantă medicinală și condiment, flori companion și leguma îmbietoare a verii. Toate, plante prietenoase și mai puțin pretențioase.

Pe scurt, pe lung, cu emoție, bucurie și gând bun am pregătit următoarele produse:

1. Mărțișor plantabil cu semințe de mesteacăn, trifoi și flori de lavandă 5 lei

2. Mărțișor plantabil cu semințe, frunze și flori de busuioc 10 lei

3. Mărțișor plantabil cu semințe de crăițe 10 lei

4. Mărțișor plantabil cu semințe de ardei capia 10 lei

5. Card plantabil cu semințe de mesteacăn, trifoi și flori de lavandă 25 lei

6. Card plantabil argintat cu semințe de mesteacăn, trifoi și flori de lavandă 35 lei

7. Mărțișor plantabil cu semințe de floare de piatră 10 lei

8. Mărțișor plantabil cu semințe de busuioc și cimbru 10 lei

Mărțișorul este un Marte diminutivizat, îmblânzit, cel aducător de energie vitală, cel care inițiază cu ardoare de fiecare dată un nou început.

Acesta conține mitologie, astrologie, tradiție. Crengile copacilor, unde era inițial prins, a fost preluat de piepturi și mâini însuflețite, păstrându-și rolul inițial de protecție.

Dăruiește bucuria ritualului, leagă mărțișorul în pieptul prietenilor, în inima copacilor sau în razele stelelor. După ce dragostea acestora le scaldă, plantează-l în grădină. Grădina minții, grădina inimii, grădina trupului, una sunt.

Suntem și facem pentru că sunteți și faceți! ÎMPREUNĂ!

Îți mulțumim!

Povestea mărțișorului plantabil continuă!

0
ani
0
copaci reciclați
0
tone de hârtie reciclată
0
semințe de flori în hârtie

Livrare gratuită pentru comenzile peste 200 RON!

X