fbpx

Atelierul de Carte

Shop

Povestea noastră

Provocăm hârtia să-şi devanseze canoanele

  • Hârtia înfloreşte. Hârtia cu inserturi de seminţe de flori, pusă în pământ, încolţeşte.
  • Hârtia uneşte. Fibrele din hârtie se unesc cu fibrele lemnului într-un tot unitar. Veşmânt din hârtie pentru cabina de proiecţie din curtea interioară a Muzeului Ţăranului Român.
  • Hârtia construieşte. Hârtia este unul dintre cele mai bune materiale de construcţii. Căsuţa din poveşti – Fără mistrie. Numai apă şi hârtie. 
  • Hârtia recompune. meţeriaşii. FOAE CU MÎINI. Un artefact, dar şi o publicaţie în care folclorişti, antropologi, etnologi, artişti, meşteşugari şi invitaţi recuperează, recitesc şi descriu lumea mâinilor.

hârtia redevine natură

Hârtia noastră plantabilă cu semințe se îndepărtează când este plantată, lăsând flori sălbatice și fără deșeuri.

Reciclăm cărți și alte materiale

Până în prezent am reciclat 125 de tone de hârtie.

Hârtia luminează

  • LUMINISH. “Small Recycled Paper Manufactory in Bucharest”, LUMINISH este susținut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Granturi Norvegiene 2009-2014 în cadrul domeniului de finanțare Inovare Verde în Industria din România. Proiectul propune serii limitate de corpuri de iluminat, lucrate manual din deșeuri de hârtie și diferite inserturi, cu marcă artistică (watermark, tipar, desen). Unul dintre modelele de lămpi oferite este creat în premieră, prin tehnica mulajului cu hârtie manuală, complet diferită de papier-mâché.
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping